fbpx

Vjenčanje sa stilom

Smanjite si pritisak u organizaciji vjenčanja i prepustite sve stilske zadatke nama. Pomoć u odabiru svoje idealne haljine uvijek je dobrodošla, pitanje je samo kome ćete se obratiti. Oslobodite mame, sestre i prijateljice te se prepustite u ruke stilskim stručnjacima.

Vjenčanica

Vaša vjenčanica jedna je od najvažnijih haljina koje ćete ikada nositi. Ako niste sigurni koja haljina dobro pristaje vašem tipu tijela i osjećate se preplavljenim u salonima za mladenke, obratite nam se i uživajte u procesu.

Zajedno s vama odlazimo na probe vjenčanica ili tražimo online, te pronalazimo vašu idealnu haljinu sukladno željenom stilu i budžetu.

Usluga uključuje incijalni Lookbook s inspiracijama vjenčanica.

Cijena na upit

Kompletiranje vjenčanog looka

Već imate svoju haljinu iz snova i trebate pomoć u pronalaženju savršenih cipela i nakita.
Cijena: 50 € / 3 prijedloga (376,70 kn)
*svaki dodatni prijedlog naplaćuje se 16 € (120,54 kn)

*cijena je izražena bez PDV-a

Mladoženja

Iako je mladoženja „samo“ u jednostavnom odijelu, ni to nije toliko jednostavno kao što se čini. Mladoženja može i mora biti stylish jednako kao i njegova bolja polovica.

Cijena na upit

Kuma

Iako vas kuma ne smije zasjeniti, i ona mora biti besprijekorna. Stiliziramo cjelokupni outfit za ovu posebnu prigodu Vašoj najboljoj prijateljici. Osim kume, možemo stilizirati i sve ostale bitne osobe na vašem vjenčanju.

Cijena: 80 €/h (602,70 kn/h)
*cijena je izražena bez PDV-a

*cijena usluge izvan Zagreba uvećava se ovisno o udaljenosti te se naplaćuju putni troškovi

Stiliziranje za zaručničko fotografiranje

Osim dana vjenčanja, zaručničko fotografiranje također je nešto što vam ostaje kao uspomena do kraja života. Prisjećajte se onih mladih i zaljubljenih dana kao najstylish par. Ukoliko želite možemo u shopping ili pak pronaći idealnu kombinaciju iz vaše postojeće garderobe.

Cijena: 55 €/h po osobi (414,37 kn/h)
*cijena je izražena bez PDV-a

*cijena usluge izvan Zagreba uvećava se ovisno o udaljenosti te se naplaćuju putni troškovi
*paket za par