fbpx

Luksuzna usluga shoppinga uz osobnog stilista

U listopadu 2021. smo u popularnom Tulum55 concept storeu u Beogradu predstavile novi koncept na našim prostorima –  luksuznu uslugu shoppinga sa stilistom u svjetskim prijestolnicama mode.

Tijekom službenog predstavljanja ove zanimljive suradnje, uzvanici su imali priliku uživati u opuštenoj atmosferi, te dobiti ekskluzivan uvid u sve benefite ove luksuzne usluge.

Cijeli projekt nastao je u suradnji s Quintessentially, najvećem i najnagrađivanijem globalnom concierge klubu.

Koncept angažiranja osobnog stilista odavno je popularan u zapadnim zemljama, a nije rijetko da osobni stilist prati svoga klijenta po putovanjima kako bi strateški i stilski odradili kupovinu za nadolazeću sezonu. Upravo iz tog razloga, osmišljena je cjelokupna luksuzna usluga shoppinga uz osobnog stilista u svjetskim metropolama. Usluga, namijenjena ženama i muškarcima, ili pak manjim grupama ljubitelja mode, omogućava shopping u najvećim prijestolnicama mode poput Pariza, Milana ili u bilo kojem drugom svjetskom gradu po izboru klijenta.

Quintessentially se brine za svaki aspekt vašeg ekskluzivnog putovanja, od preporuke hotela i restorana, do rezervacije privatnih shopping termina u najvećim modnim kućama. Svako putovanje kreira se po željama i zahtjevima klijenta – od haute couturedućana te najboljih svjetskih hotela, do ready to wearkolekcija i izabranih boutique hotela. Kako bi tako jedno putovanje bilo potpuno iskustvo, klijentima se mogu osigurati i privatni vozač, stol u najboljim restoranima i koktel barovima, te ulaznice kulturnih događaja.