fbpx
Image consulting

Kome treba osobni stilist?

Kada jednom isprobate kako možete dobro izgledati, maštovitije kombinirati te u konačnici manje trošiti u shoppingu, uvidjet ćete da je angažiranje osobnog stilista jednako produktivno kao bilo koji drugi oblik profesionalne usluge.

Osobni stilist vam zvuči kao nešto ekskluzivno ili rezervirano samo za javne osobe?

Krivo! Angažiranje osobnog stilista znači uštedu novca i vremena, budući da s nama iskorištavate svoju postojeću odjeću u ormaru te kupujete ciljano umjesto impulzivno. Jedan podatak kaže da prosječan čovjek koristi samo 40% svoje odjeće iz ormara, a u to smo se i same uvjerile nakon već par klijenata.

Mi se obraćamo „običnim“ ljudima i želimo se odmaknuti od stigme da je to samo za poznate osobe. Većina ljudi ima isti problem ujutro – pun ormar a ništa za obući; ili se jednostavno ne osjećaju posebno u odjeći koju nose. Nemaju svi ideju kako uskladiti nešto novo i zanimljivije, a ako se oblačite jednolično i stalno vraćate istim kombinacijama, naravno da će vam to brzo dosaditi.

Stil je važan zbog održavanja samopouzdanja i kreativnosti te općenito povezivanja sa samim sobom.

 

 

Kako izgledaju naše usluge

Naša usluga stilskog savjetovanja sastoji se od nekoliko različitih faza. Uvijek započinjemo inicijalnim upitnikom i razgovorom gdje saznajemo osnovne informacije te definiramo ciljeve i područja u kojima smatrate da vam treba najviše pomoći. Ovisno o tome odaberete li uslugu organizacije ormara, kupovinu sa stilistom ili cijeli paket stilskog savjetovanja, radi se personalizirani akcijski plan.

Stiliziranje ormara

Sustavno prolazimo kroz vaš ormar, odvajamo odjeću koja vam više ne služi te ono najbitnije – stiliziramo komade koje do sada niste znali nositi. Tijekom cijelog procesa, educiramo vas ključnim savjetima o tome što najbolje pristaje vašem tipu tijela. Fotografiramo nove modne kombinacije, koje će vam kasnije biti odličan podsjetnik za spremne „to-go“ kombinacije kojima cjelokupna garderoba dobiva novu svrhu.

Kupovina sa stilistom

Nakon što definiramo budžet i tip dućana u koji vas vodimo, odlazimo u shopping i radimo vam odjevne kombinacije za koje vjerujemo da će zadovoljiti vaše potrebe. Ključan benefit je vaše pozitivno iznenađenje kombinacijama koje sami možda ne biste nikada probali. Naše profesionalno iskustvo ulit će vam samopouzdanje u odabir odjeće koja vam najviše pristaje.

Personalizirani Lookbook

Bez obzira na odabranu uslugu, na kraju uvijek dobivate personalizirani Lookbook u kojem ćete pronaći sve fotografirane top kombinacije koje smo složili tijekom stylinga, uključujući i daljnje smjernice za upotpunjavanje kombinacija.

Najveća vrijednost dobiva se naravno cjelovitom uslugom Style evolution koja uključuje i organizaciju ormara i kupovinu sa stilistom.

 

** Za sve naše klijente koji idu u shopping s nama, osigurali smo popuste u sljedećim dućanima

Shopping s pogodnostima