fbpx
Poslovni stil više nije tako dosadan

Poslovni stil ne mora biti monoton

Odjeća ne bi trebala napraviti ili prekinuti vašu karijeru, ali ono što nosite zaista će vam pomoći da ostvarite dugoročan uspjeh. Htjeli vi to ili ne, stil odijevanja utječe na to kako vas okolina promatra. Boje, izrezi, dizajn odjeće, čak i modni dodaci vas predstavljaju ljudima koji vas okružuju.

Postoje određena pravila koja moramo slijediti u poslovnom oblačenju, a koja se naravno i razlikuju od kompanije do kompanije. No, bez obzira na ograničenja u poslovnom stilu, ono što on svakako ne bi trebao biti je – dosadan.

U nastavku vam donosimo naše najdraže poslovne kombinacije.:

Ženska odijela su se vratila na velika vrata u modni svijet. Jednobojnim odijelom igrat ćete na klasiku, a ukoliko se morate držati neutralnih boja tada dozu razigranosti mozete postići predimenzioniranim sakoom, hlačama visokog struka ili trapez nogavicama.

Poslovna ženska odijela

 

Kariranim ili samt odijelom svoj poslovni look učinit ćete zanimljivijim i suvremenijim a opet ostati u granicama strogog poslovnog dress coda.

Karirana poslovna odijela

 

Ukoliko vam poslovno okruženje dopušta, kombinirajte odijelo zanimljive boje sa fashion tenisicama i dobit cete “day-to-evening” chic kombinaciju.

Odijelo i tenisice

 

Također, svoje poslovne kombinacije uvijek možete začiniti nakitom, bilo zlatnim ili trendi bižuterijom. Crno bijele kombinacije možete podići zanimljivom torbom ili cipelama ukrašenim trendi detaljima te dodati zanimljiv ali ne prenametljiv uzorak na bluzi ili marami.

Poslovne kombinacije

 

Naše usluge najvišeg nivoa i potpuna personalizacija u pružanju podrške u stiliziranju je odgovor na vaše potrebe da razvijete svoj stil kojim se osjećate samopouzdano te izgledate bolje nego ikad prije.

fotografije preuzete s Pinteresta